Cursuri gratuite pentru cei care vor să dea admitere la UMF

sâmbătă, 07 martie 2020, 02:50
1 MIN
 Cursuri gratuite pentru cei care vor să dea admitere la UMF

La Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ (UMF) din Iaşi, mai multe cadre didactice de la disciplina de Anatomie vor ţine cursuri gratuite pentru viitorii candidaţi la concursul de admitere organizat de UMF Iaşi pentru facultăţile de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie. Aceste cursuri vor începe de pe 15 martie în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie, iar cei interesaţi se pot înscrie prin trimiterea unui e-mail la adresa dragos-andrei.chiran@umfiasi.ro. 

Trebuie să precizeze numele, prenumele, liceul şi profilul unde sunt elevi. Astfel, duminică, 15 martie, de la ora 9.00 va fi cursul susţinut de prof. univ. dr. Anca Sava, iar vineri, 20 martie, cursul va avea loc de la ora 15.30. Conf.univ.dr. Cristinel Stan va avea două cursuri duminică, 29 martie, de la ora 9.30 şi vineri, 3 aprilie, de la ora 15.30. Duminică, 4 aprilie, conf.univ.dr. Cristina Furnică va susţine cursul de la ora 9.30. Programul după vacanţă va fi afişat pe 1 mai. De asemenea, şi la Facultatea de Bioinginerie Medicală vor fi organizate cursuri pentru concursul de admitere la specializările Bioinginerie şi Balneofiziokinetoterapie şi recuperare. Întâlnirile vor fi la sediul Facultăţii de Bioinginerie Medicală. „Pentru pregătirea la disciplina Biologie (Anatomia şi fiziologia omului, clasa a XI-a) – în fiecare joi, ora 15.30, Amf. A1.

Pentru pregătirea la disciplina Matematică (Algebră şi analiză matematică) – în fiecare vineri, ora 15.30, sala 3.4. Cei interesaţi se pot înscrie la sesiunile de pregătire prin trimiterea unui e-mail la adresa bioinginerie@umfiasi.ro“, au precizat reprezentanţii UMF Iaşi. Concursul de admitere la UMF Iaşi va avea loc pe 22 iulie 2020, sub forma unui test-grilă, cu durata de trei ore. Clasificarea candidaţilor se va face în ordinea descrescătoare a mediei, în care o pondere de 90% va avea nota obţinută la testul grilă, iar 10% media de la bacalaureat. (Cătălin HOPULELE)

Comentarii