Dă-i în Kuala Lumpur de manifestanţi!

miercuri, 20 decembrie 2017, 02:50
2 MIN
 Dă-i în Kuala Lumpur de manifestanţi!

După ce, la debutul manifestaţiilor de protest de la începutul lunii trecute privind modificarea legilor justiţiei, Tudorel Toader a apărut pe Facebook chefuind la Hanul Răzeşilor de lângă Roman, iată că ministrul ieşean dă iar cu bâta în baltă, de data asta chiar în timpul protestului magistraţilor, de alaltăieri.

Uitaţi ce poze frumoase a pus ieri ministrul pe pagina sa de Facebook, stimaţi telespectatori, după ce taman s-a întors de la Kuala Lumpur, Malaezia (Malaysia, după cum scrie el acolo, după denumirea folosită de MAE pe vremea PCR)! Ne întrebăm acuma, pe bune: oare omul chiar o face intenţionat? Că nouă aşa ni se pare… Mai ales că, dacă nu ştiaţi, el s-a dus acolo ca să vadă situaţia unui român condamnat la moarte pentru trafic de droguri. De ce ar trebui, domn ministru, să nu mai putem noi de grija unui traficant de droguri care ştia că face ce face într-o ţară în care pedeapsa pentru trafic este scaunul electric? Şi, doi la mână, vorba unui prieten virtual de-al lui Tudorel, care a postat pe pagina cu pricina, sub poze: «Ţara arde, domnule ministru!»

Diversiunea Bacău

Două vorbe pe astăzi şi despre cea mai mare durere a ieşenilor, dar şi a moldovenilor de mai sus de apa Vasluieţului: autostrada Iaşi – Târgu Mureş şi cearta cu băcăuanii. Spun unele surse bine avizate că, în realitate, toate declaraţiile aruncate de liderul PSD de la Bacău, că ar fi mai bine ca autostrada să treacă pe acolo şi să meargă apoi spre Braşov, nu sunt decât o diversiune pusă la cale împreună de acesta cu ministrul Transporturilor, cu care e şi bun amic. Mai concret, e clar că nu-s bani pentru nici o variantă, dar, ca să închizi gura moldovenilor, tu ca Guvern spui cam aşa: uite, voi vă certaţi, noi am vrea s-o facem, dar e încă în dispută treaba, aşa că hai să ne mai gândim vreun an – doi! Adică până trece şi mandatul ăsta, iar în următorul, om mai vedea. dar, de regulă, ştiţi cum e: o luăm iar de la capăt… Deci, la loc comanda!

 

 

Comentarii