Dăncilă s-a dus la televiziunea infractorului Voiculescu ca să-l critice pe Iohannis

marți, 13 noiembrie 2018, 23:08
2 MIN
 Dăncilă s-a dus la televiziunea infractorului Voiculescu ca să-l critice pe Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marţi, la Antena 3, că preşedintele a făcut o obsesie personală din dărâmarea actualului Cabinet, făcând referire la atacurile lui Klaus Iohannis la adresa Executivului. Dăncilă l-a acuzat pe şeful statului că vrea instabilitate.

"Preşedintele a făcut o obsesie personală din dărâmarea actualului cabinet. Am convingerea că guvernul va supravieţui, pentru că este Guvernul României. (…) Dl Iohannis, prin astfel de afirmaţii, prin dorinţa de a răsturna Guvernul deserveşte profund României. Sunt adepta fermă unei bune conlucrări, dar mă văd obligată să condamn ferm o astfel de atitudine. Mă întreb ce vrea preşedintele anarhie, instabilitate, pentru că eu cred că asta este efectul când eşti promotorul unor astfel de afirmaţii", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Cât priveşte declaraţiile preşedintelui cu privire la desele deplasări ale premierului, Dăncilă a mai spus: "Ar fi de râs dacă din nefericire nu ar fi de plâns. Îi răspund nu neapărat domnului Iohannis, ci românilor, că am fost în Arabia, Turcia, Kuweit, Oman, în interestul românilor. Avem prefigurat parteneriatul public-privat, cu o singură condiţie, investitorii trebuie să afle despre oportunităţi. Toate ţările mari în lume merg acolo şi caută investitori. De ce nu am face şi noi? Este un proverb. Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă în traistă. Eu înţeleg să îmi respect funcţia de premier chiar dacă dl Iohannis vine cu astfel de afirmaţii".

Klaus Iohannis a afirmat marţi că guvernarea nu este îmbunătăţită dacă premierul Viorica Dăncilă "din când în când vine din Arabia în Bucureşti şi spune lucruri haideţi să facem bine ca să fie bine".

Comentarii