David, adolescentul care şi-a pierdut viaţa după ce internatul din Odorheiu Secuiesc s-a prăbuşit, ar fi împlinit 18 ani de Crăciun

marți, 19 decembrie 2023, 08:34
1 MIN
 David, adolescentul care şi-a pierdut viaţa după ce internatul din Odorheiu Secuiesc s-a prăbuşit, ar fi împlinit 18 ani de Crăciun

Internatul prăbuşit de la Odorheiu Secuiesc găzduia aproape de 100 de elevi. Un elev de 17 ani a murit şi alte trei fete au fost rănite după ce peretele căminului s-a năruit luni în jurul orei 16.30. În internatul liceului Tamasi Aron din Odorheiu Secuiesc erau cazaţi 97 de elevi, potrivit Agerpres.

Cei mai mulţi copii nu se aflau în clădire în momentul în care o parte din aceasta s-a prăbuşit. Doar patru elevi se aflau în internat în momentul tragediei. Elevul care a murit după prăbuşirea parţială a clădirii internatului din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, a fost găsit cu ajutorul unui câine de căutare al salvamontiştilor.

Cititi si: Cazul clădirii internatului de la Odorheiu Secuiesc: un băiat a murit, iar o fată este în stare gravă

Adolescentul a fost conştient în timpul operaţiunii de salvare şi a comunicat cu pompierii, însă şi-a pierdut cunoştinţa după ce a fost scos de sub dărâmături. Medicii au început manevrele de resuscitare, dar nu au reuşit să îi salveze viaţa. David era handbalist la clubul din oraş şi ar fi împlinit 18 ani pe 25 decembrie, conform Observator News.

Băiatul era crescut doar de mama sa, potrivit Fanatik. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. „Poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă”, a transmis IPJ Harghita.

SURSA: hotnews.ro

Comentarii