De ce să nu dormi în avion sprijinit de geam. Dezvăluirile unui însoțitor de zbor

miercuri, 01 martie 2023, 18:12
1 MIN
 De ce să nu dormi în avion sprijinit de geam. Dezvăluirile unui însoțitor de zbor

Un însoțitor de zbor a dezvăluit de ce să nu alegi niciodată locul de la geam în avion dacă plănuiești să dormi. Tommy Cimato a dezvăluit pe TikTok unele dintre cele mai bine ținute secrete, pe care ar vrea să le știe orice persoană care călătorește cu avionul.

Tommy a împărtășit cu urmăritorii săi câteva lucruri pe care să nu le faci în avion, iar unul dintre ele este să nu dormi cu capul sprijinit de geam.

Potrivit explicațiilor acestuia, citate de The Sun, fereastra este unul dintre cele mai murdare locuri din avion, întrucât toți oamenii se sprijină de ele, în încercarea de a adormi în timpul călătoriei lor.

„Nu ești singurul care a făcut asta și nu știi câte persoane sau copii și-au șters mâinile sau alte lucruri pe toată fereastra”, a spus Timmy în clipul său.

El nu este prima persoană care a avertizat împotriva acestuia lucru. Linda Ferguson, o stewardesă cu 24 de ani vechime, a spus că geamul este cea mai murdară parte a avionului, deoarece pasagerii tușesc și strănut în mod regulat pe suprafață. De asemenea, deoarece toți oamenii care au loc la fereastră ating zona cu mâinile murdare și părul, nu este recomandat să vă sprijiniți fața de acea porțiune. Citeşte mai mult pe digi-world.tv

Comentarii