De Business

Punem punctul pe știi

Demisie surpriză la Miroslava: directorul parcurilor industriale a renunţat la această funcţie

miercuri, 07 aprilie 2021, 11:40
2 MIN
 Demisie surpriză la Miroslava: directorul parcurilor industriale a renunţat la această funcţie

Directorul parcurilor industriale din Miroslava, Dorel Codină, a demisionat astăzi din funcţie.

„Conduc de cinci ani Parcul Industrial Miroslava, atunci când am preluat în administrare câteva zeci de hectare de teren pline de bălării. În prezent, Parcul Industrial Miroslava a ajuns să fie parcul industrial cu una dintre cele mai mari rate de creştere din România. Am reuşit să aducem în zonă zeci de investitori de calibru, investiţii care vor ajunge la aproximativ 200 milioane Euro şi care vor genera câteva mii de noi locuri de muncă. Pot spune că las în urmă o instituţie stabilă, puternică, cu o bună imagine şi reputaţie publică şi, mai ales, cu potenţial de creştere imens. Mulţumesc mult celor care au avut încredere în mine şi tuturor rezidenţilor care au investit în Parcurile Industriale din Miroslava”, a declarat Dorel Codină pentru „Ziarul de Iaşi”.

Cititi si: Re-industrializarea Iașului. Mari companii își mută producția în județ

El a precizat că a ales să se întoarcă în mediul privat, unde a activat şi în trecut.

„În ce mă priveşte, voi lua o scurtă pauză şi, cel mai probabil, mă voi întoarce în mediul privat, în zona de consultanţă pentru management şi dezvoltare. Voi pune în practică expertiza şi experienţa pe care o am pentru a ajuta companii şi, de ce nu, chiar instituţii, să crească şi să se dezvolte”, a mai spus Dorel Codină.

Consiliul Local (CL) din comuna limitrofă Iaşului se va reuni într-o şedinţă de urgenţă pentru a lua act de demisia fostului director şi pentru a mandata Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii Miroslava Industrial Park să propună un administrator provizoriu.

 

Comentarii