Deputatul de Iaşi Varujan Vosganian, deranjat că a fost certat de un tânăr în Aeroport

duminică, 18 februarie 2018, 21:54
2 MIN
 Deputatul de Iaşi Varujan Vosganian, deranjat că a fost certat de un tânăr în Aeroport

Deputatul Varujan Vosganian se plânge pe contul său de Facebook că a fost luat la rost de către un bărbat în Aeroportul Iaşi. 

Politicianul mergea spre Bucureşti, cu cursa Tarom, de la ora 19, când i-a fost atrasă atenţia de un tânăr, care i-a urat să meargă la închisoare. Deputatul a ţinut să precizeze că el a mers la clasa Economy, iar bărbatul la clasa Business. Mai jos redăm integral postarea.

“Am trăit-o şi pe-asta!!! Astăzi (n.r.-ieri) am fost la Iaşi, în colegiul meu electoral. Şi, ca de obicei, m-am întors cu cursa Tarom de şapte seara. În sala de aşteptare, tot ca de obicei, citeam. Când, ce să vezi? Un bărbat în jur de treizeci de ani s-a proţăpit în faţa mea, a început să profereze lozinci tefeliste şi, în consecinţă, ne-a urat, atât mie personal cât şi colegilor mei lideri ai coaliţiei de guvernare, să mergem la puşcărie. Cum în ultima vreme mitingurile au cam lipsit, bărbatul era nevorbit şi nu se mai oprea din urările cu puşcăria. M-am întors către cel care veghea controlul pasagerilor şi l-am rugat să-l ajute pe urător să se reîntoarcă la locul său. Ceea ce, după câteva vociferări ale bărbatului, s-a întâmplat.

După câtva timp, am urcat în avion. Şi atunci s-a petrecut nostimada. Eu, aşa – zisul reprezentant al hoţilor, m-am aşezat cuminte la locul meu (rândul 12) la clasa Economy (cum s-ar zice, la clasa a doua). El, justiţiarul obidit, a mers în faţă şi s-a instalat la clasa … Business (adică „a-ntâia”) La urma urmei, dacă corupţii stau la clasa a doua şi anticorupţii la clasa întâi e spre bine, nu?”, susţine politicianul pe contul său de Facebook.

 

 

 

Comentarii