La Casa Auto ai 12 motive bune să alegi să conduci viitoarea ta mașină electrică.

Descoperă cea mai largă ofertă de modele electrice pentru orice stil de viață și utilitate!

luni, 29 iunie 2020, 07:59
3 MIN
 Descoperă cea mai largă ofertă de modele  electrice pentru orice stil de viață și utilitate!

Condusul electric nu mai este doar pentru vizionari sau pentru ”early adopters” preocupați de sustenabilitate și de reducerea emisiilor de noxe. In ultimii ani, reglementările de la nivel european și investițiile producătorilor de mașini în modele electrice, au adus piața la un nivel de adoptare firească a alternativei la motoarele cu combustie internă. 
Gama de modele electrice existentă pe piață oferă o soluție pentru orice nevoie, de la simpaticele mașini de oraș care te ajută să te deplasezi cu mai multă ușurință în aglomerația urbană, până la sedanuri elegante, SUV-uri performante, utilitare economice și reinterpretări retro future ale unor modele iconice. 
Casa Auto, dealer-ul cu cel mai mare portofoliu de mărci auto din Iași și din regiune, propune cel puțin 12 modele, disponibile majoritatea cu livrare din stoc, cu prețuri avantajoase prin Programul Rabla Plus (valoarea tichetului este de 45.000 lei pentru achiziția unei mașini electrice).

De la Renault Twizy, modelul cu două locuri și design conceput pentru a face față oricărei provocări în traficul urban, la veteranul Renault Zoe care s-a lansat prima dată în anul 2012 și a înregistrat vânzări semnificative în Europa în segmentul electricelor. Renault Zoe este disponibil acum și în versiunea cu baterie de 64 kwh și o autonomie de 399 km.
 

Nissan Leaf a fost introdus în 2010 ca primul model electric comercial, iar în 2019 a depășit 400.000 unități vândute în întreaga lume. Cu un asemenea istoric, Nissan Leaf vine cu o serie de tehnologii inteligente și cu o autonomie între 270-385 km, în funcție de capacitatea bateriei. 

Opel Corsa e, desi introdus recent în oferta de modele electrice, se impune ca un autovehiculul german urban pregătit pentru viitor, cu o autonomie impresionantă de 330 km.

Hyundai IONIQ este un sedan cu 5 stele  Euro NCAP și sisteme de siguranță avansate și oferă mobilitate pur electrică estimată la 311 km.
Hyundai KONA electric este primul SUV electric subcompact de pe piața europeană, cu un sistem flexibil de încărcare și cu o autonomie de până la 449 km.

Peugeot a electrificat două modele de succes din gamă: Peugeot 208 – Mașina Anului 2019 și SUV-ul Peugeot 2008, ambele cu o autonomie ce depășește 300 km.

Din segmental mașinilor de lux, un model care a confirmat pe toate planurile este Jaguar I-PACE, câștigător al premiilor: WORLD CAR OF THE YEAR, WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR, WORLD GREEN CAR (în anul 2019). Despre performanță, doar câteva cifre: 400 CP, accelerare 0-100 km în 4.8 s, autonomie de 470 km.

Mercedes-Benz EQC a venit să amintească iubitorilor mărcii că este un producător auto care a scris istoria automobilului, iar trendul electrificării este îmbogățit de alăturarea modelului cu stea Mercedes – un SUV ambițios cu 408 CP și o autonomie între 445-471 km.

Un model mult așteptat de iubitorii Mazda și un etalon în design și sustenabilitate este Mazda MX-30, disponibil din această toamnă. Producătorul s-a concentrat pe ceea ce contează cu adevărat, design eficient, materiale reciclate și o autonomie cu mult peste media europeană în ce privește condusul urban – între 200-262 km.
Honda e reprezintă încă un vis devenit realitate (începând din toamnă). O mașină proiectată pentru oraș, cu o manevrabilitate uimitoare dată de raza de bracare redusă și o autonomie axată de asemenea pe nevoile reale de deplasare urbană – între 211-282 km.
Află tot ce vrei să știi despre viitoarea ta mașină electrică de la specialiștii Casa Auto!

Tel.: 0232 933
Mail: casaauto@testergrup.ro
Web: casaauto-testergrup.ro/electric
Facebook: /casaautoelectrice
Showroom multi-brand: Iași, Șos. Păcurari, nr. 177

 

Comentarii