Descoperă Noul Peugeot 308 la Casa Auto Iași! Disponibil cu livrare imediată!

luni, 26 decembrie 2022, 14:25
2 MIN
 Descoperă Noul Peugeot 308 la Casa Auto Iași! Disponibil cu livrare imediată!

Designul seducător propus de noul PEUGEOT 308, un model vârf de gamă, captivează prin personalitatea și dinamismul său.Poți testa noul Peugeot 308 pe Șoseaua Păcurari nr. 177! Te poți programa la 0232 933 sau pe mallauto.testergrup.ro.  

O PERSONALITATE SURPRINZĂTOARE

Designul seducător propus de noul PEUGEOT 308 – un model vârf de gamă – captivează prin personalitatea și dinamismul său. Pentru a te bucura de fiecare clipă petrecută la bord, profită de tehnologiile inovatoare și practice oferite de noul Peugeot i-Cockpit® și de gama de motorizări eficiente plug-in hybrid, pe benzină sau Diesel.

NOUA IDENTITATE A MĂRCII PEUGEOT

Noul 308 afișează în premieră mondială noua emblemă a mărcii PEUGEOT, identitatea atemporală a mărcii ce îmbină istoria cu ultra-modernismul. Noua emblemă, cu un aspect modern stămaiestuos pe grila radiatorului. Capota afișeazămonograma 308, cu o parte frontală ce semnalează noul design. 

PROPORȚII ÎNDRĂZNEȚE

Noul PEUGEOT 308 propune o siluetă surprinzătoare, ce emană dinamism indiferent de unghiul din care o privești. Liniile sale atletice, elegante și proporțiile îndrăznețe pun în valoare o personalitate puternică:

•Grila verticală de mari dimensiuni se continuă cu o capotă lungă.

•Partea din spate este musculară șiputernică, cu un profil aerodinamicsubliniat de linia coborâtă aplafonului.Este un model vizibil mai mare, ce stă ferm pe cele 4 roți.
•Profilul elegant și fluid dezvăluie liniilesale atletice.

 

TEHNOLOGIE ÎN SERVICIUL ERGONOMIEI

Noul instrumentar de bord digital afișează toate informațiile esențiale pentru condus. Situat la nivelul privirii, instrumentarul de bord încorporează, începând cu nivelul de echipare Active Pack, un ecran digital de 10 inch. În versiunea GT, acesta trece în a treia dimensiune cu i- Cockpit® 3D. În totalitate configurabil și personalizabil, acesta oferă mai multe moduri de afișare (Navigație, Radio/media, sisteme de asistență la condus, flux de energie etc.), ce pot
fi modificate cu ajutorul comenzilor plasate în stânga volanului

 

Noul tău PEUGEOT 308 la un preț irezistibil, disponibil cu livrare imediată la 28,862 € cu TVA inclus. Sună la 0232 933 sau intră pe mallauto.testergrup.ro pentru a afla mai multe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii