Descoperire macabră lângă Grădina Botanică Iași. Tânăr, găsit mort într-o maşină

miercuri, 11 octombrie 2023, 15:30
1 MIN
 Descoperire macabră lângă Grădina Botanică Iași. Tânăr, găsit mort într-o maşină

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Iași, a fost găsit mort într-o mașină, în apropiere de Grădina Botanică. Descoperirea a fost făcută de o femeie care trecea prin zonă.

 

Tânărul a fost găsit pe bancheta din spate a unui autoturism.

“Pe data de 9 octombrie a anului curent, în jurul orei 16.55, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că în interiorul unui autoturism, ce se afla parcat pe un drum agricol din vecinătatea Grădinii Botanice din Iași, este un bărbat decedat. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit decedat pe bancheta din spate a autoturismului. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Adina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Potrivit primelor informații, tânărul nu avea urme de violență pe corp, iar mașina nu era avariată. Sinuciderea este o posibilitate luată în calcul.

 

Comentarii