Dispărută pe Facebook!

sâmbătă, 09 decembrie 2017, 02:50
2 MIN
 Dispărută pe Facebook!

O tânără a fost dată dispărută la Poliţie de familia din judeţul Iaşi u oamenii legii au depistat-o după 10 zile în celălalt capăt al ţării: fata „fugise“ de acasă la un bărbat din Dolj, pe care îl cunoscuse pe internet.

Poliţiştii ieşeni au tot mai des bătăi de cap în ultima vreme cu tinerele care fug din fa­milie la iubiţii pe care i-au cunoscut pe reţele de socializare precum Facebook. Iar dacă, până acum, astfel de episoade aveau în atenţie minore, sunt şi plângeri în ce priveşte tinere majore. Astfel, o tânără din Iaşi, în vârstă de 25 de ani, a fost dată dispărută de către părinţi, iar poliţiştii au găsit-o tocmai în celălalt capăt al ţării, în judeţul Dolj, la un tânăr din zona Craiovei, pe care îl cunoscuse pe Internet.

„La data de 7 decembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Hărmăneşti – Iaşi au depistat o tânără de 25 de ani, din comuna Hărmăneşti, care la data de 28 noiembrie a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, aceasta a fost găsită pe raza judeţului Dolj, la domiciliul unui bărbat pe care l-ar fi cunoscut prin intermediul unei reţele de socializ­are. Tânăra a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind astfel revocate formele de urmărire“, a precizat Adina Lupu, din cadrul Poliţiei Iaşi.

 

 

Comentarii