Doi remarcaţi la trialul din Copou

joi, 21 iunie 2018, 01:43
2 MIN
 Doi remarcaţi la trialul din Copou

Francisc  Cristea şi Mihai Armeanu vor merge în cantonament cu echipa mare. Antrenorul Adrian Kerezsy a revenit la CSM Poli

 

 

 

CSM Politehnica Iaşi a organizat marţi seară un trial în Copou, în ideea de a căuta tineri care să fie cooptaţi la echipa mare dar şi pentru a se vedea ce fel de materie primă există pentru echipa a doua, în cazul în care aceasta va fi înfiinţată în această vară. Rezultatele trialului au fost prezentate ieri de antrenorul principal, Flavius Stoican: “Sunt mulţi tineri interesanţi pe care i-am văzut. Dacă se va înfiinţa echipa a doua, am avea un lot bun. Acolo ar putea juca şi progresa tinerii pe care i-am văzut. Dintre ei, cel mai mult mi-au plăcut mijlocaşii Francisc Cristea, Mihai Armeanu şi Lorenzo Ungurenaşu, toţi fiind din curtea noastră, născuţi în anul 2 000 şi fundaşul dreapta brăilean Cristi Niţă. Pe primii doi îi voi lua în cantonamentul de la Cheile Grădiştei, care va începe sâmbătă. Îi vom monitoriza în continuare pe ceilalţi”. Stoican a spus că în cazul în care nu se va înfiinţa CSM Politehnica II, grupare care să fie înscrisă în Liga a III-a, va solicita ca tinerii care i-au plăcut să fie împrumutaţi la alte echipe: “Moldovan, Vlădeanu, Rusu şi alţi jucători de perspectivă au în continuare nevoie de meciuri în picioare, pentru a progresa. Ar fi bine să le găsim echipe la care să fie împrumutaţi”.

Componenţa lotului care va face deplasarea în primul cantonament al verii, care se va derula în ţară, la Cheile Grădiştei, va fi definitivată mâine: “Mai sunt câteva semne de întrebare. Ştefănescu mi-a spus că vrea să plece, aşteptăm clarificarea situaţiilor lui Kizito şi Pedro”.

În altă ordine de idei, Adrian Kerezsy a fost reangajat la CSM Poli după ce a lucrat o perioadă la Ştiinţa Miroslava. Kerezsy va fi, alături de Eugen Trică, antrenor secund la formaţia ieşeană în cazul în care nu se va înfiinţa echipa “satelit”. Dacă CSM Poli II va apărea, fostul mijlocaş al FC Politehnica va fi antrenor principal al grupării din eşalonul trei.

Comentarii