Două femei, accidentate de o maşină în timp ce traversau pe trecerea pentru pietoni

sâmbătă, 09 decembrie 2023, 11:18
1 MIN
 Două femei, accidentate de o maşină în timp ce traversau pe trecerea pentru pietoni

Două femei care traversau o stradă din municipiul Sibiu, pe trecerea pentru pietoni, au fost accidentate, sâmbătă dimineaţă, de o maşină, fiind transportate la spital.

”Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe strada Henri Coandă, din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Henri Coandă, dinspre Vasile Aaron, un sibian în vârstă de 67 de ani nu a acordat prioritate şi a lovit două femei, una în vârstă de 25 de ani şi una în vârstă de 55 de ani, sibience, care traversau strada pe trecerea pentru pietoni”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, IPJ Sibiu. Sursa citată a precizat că cele două femei au suferit vătămări corporale, fiind transportate la spital conştiente.

”O femeie de 25 de ani a suferit un traumatism de membru inferior, iar o a doua victimă, de 55 de ani, femeie, a suferit traumatisme craniene, de clavicula şi de toarace”, au precizat reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu. Accidentul nu a provocat mari progbleme de trafic în zonă.

Comentarii