Două posturi pentru cadre medicale la Centrul Diecezan Caritas

joi, 12 august 2021, 01:50
1 MIN
 Două posturi pentru cadre medicale la Centrul Diecezan Caritas

Asociaţia Centrul Diecezan Caritas Iaşi scoate la concurs câte un post de asistent medical şi unul de kinetoterapeut/ tehnician maseur pentru Centrului de Îngrijire la Domiciliu Iugani, comuna Mirceşti, respectiv pentru Centrului de Îngrijire la Domiciliu Săbăoani. 

Ambele posturi sunt cu normă întreagă. Astfel, pentru centrul de la Iugani, se doreşte angajarea unui asistent medical cu studii medii, cu aviz de libere practică şi permis de conducere.

De asemenea, potrivit anunţului de pe site-ul Episcopiei Romano-Catolică de Iaşi, se cer abilităţi de comunicare şi interrelaţionare şi abilitatea de adaptare la medii şi situaţii noi. Dosarul pentru concurs e poate trimite pe contact@caritas-iasi.ro, fiind necesar un CV Europass, copie după cartea de identitate şi actele de studii.

Pentru Centrul de Îngrijire la Domiciliu Săbăoani se caută kinetoterapeut sau tehnician maseur, pe perioadă determinată, cerându-se fie studii superioare în kinetoterapie, fie certificat de calificare ca tehnician maseur.

De asemenea, se cere aviz de liberă practică şi permis de conducere, dar şi abilităţi de comunicare şi capacitatea de adaptare la medii noi. La depunerea dosarelor se cer aceleaşi acte ca în cazul postului de asistent medical. Data limită de înscriere este vineri, 13 august, interviurile urmând să fie programate ulterior. (A.M)

Comentarii