Dragoste cu năbădăi: A sunat la 112 la 4 dimineaţa după ce iubitul a muşcat-o de degetul de la picior

luni, 28 martie 2022, 01:50
2 MIN
 Dragoste cu năbădăi:  A sunat la 112 la 4 dimineaţa după ce iubitul a muşcat-o de degetul de la picior

După ce i-a liniştit Poliţia, iubitul înflăcărat a muşcat-o şi de un deget de la mână.

Muşcată de un deget de la piciorul drept, la 4 dimineţa, când nici nu se luminase de ziuă, bătută şi ameninţată cu moartea de concubinul Vasile, o femeie din Aroneanu a cerut disperată ajutorul Poliţiei.

Oamenii legii au intervenit şi i-au interzis bărbatului violent, printr-un ordin de protecţie provizoriu, să se mai apropie de victimă. Distanţa minimă pe care concubinul ar fi trebuit să o respecte faţă de prietena lui este de 100 de metri. În plus, bărbatul nu avea voie nici măcar să o contacteze telefonic pe iubita lui, Petronela.

Însă nici nu a apucat femeia să-şi panseze bine degetul muşcat, că Vasile şi-a facut din nou apariţia în casa ei. De data aceasta, pe la ora prânzului, când a muşcat-o din nou de un deget, de la mâna dreaptă.

Apoi i-a mai tras câţiva pumni în cap şi, înainte să plece, a ameninţat-o încă o dată că o va omorî. Pentru muşcătura de la picior, femeia a avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale, iar pentru cea de la mână, de 1-2 zile. Însă teama ca cel care a iubit-o cândva să nu-şi pună în aplicare ameninţările şi să-i ia viaţa a făcut-o să ceara din nou ajutorul Poliţiei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi a încheiat cercetările în acest caz şi propune ca Vasile O. să fie judecat, “sub imperiul măsurii arestului preventiv”, pentru infracţiunile de ameninţare (de două ori), violenţă în familie (de două ori) şi pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

Judecătorul de cameră preliminară a dispus începerea judecăţii în cazul inculpatului Vasile, însă acesta poate face contestaţie în termen de trei zile împotriva deciziei magistratului.

Comentarii