Drăguşin, cel mai scump fotbalist român din istorie? Suma uriaşă pregătită de Tottenham

vineri, 15 decembrie 2023, 18:07
2 MIN
 Drăguşin, cel mai scump fotbalist român din istorie? Suma uriaşă pregătită de Tottenham

Agentul lui Radu Drăgușin poartă negocieri cu mai multe cluburi din Premier League pentru transferul internaționalului român. Tottenham Hotspur este principala favorită pentru a obține semnătura fotbalistului de 21 de ani.

Tottenham Hotspur, în pole position pentru transferul lui Radu Drăgușin

Cu 15 apariții, un gol și un assist în acest sezon de Serie A, Radu Drăgușin este unul dintre titularii incontestabili ai celor de la Genoa și un „stâlp” în compartimentul defensiv al echipei naționale de fotbal a României.

Fotbalistul român a pus umărul pentru calificarea la Campionatul European din 2024 și a intrat în atenția mai multor cluburi de top din Europa.

Printre ele se află și Tottenham, echipă aflată în prezent pe locul 5 în Premier League, după 16 etape.

Florin Manea, agentul lui Drăgușin, a confirmat pentru Fanatik negocierile cu coloșii londonezi, precizând că suma vehiculată este de aproximativ 30-32 de milioane de euro.

„M-am întâlnit cu ei la Londra acum câteva zile. Se află și ei la meci unde sunt și eu astăzi, vom vedea Genoa – Juve. Să vedem, sunt semne bune. Cei de acolo ar vrea să-l transfere. Nu a mai semnat prelungirea cu Genoa. Nu cred că e cazul de prelungire.

În jurul a 30 de milioane, 32, acolo suntem. Eu așa o văd, o lovitură pentru fotbalul românesc, el reprezintă fotbalul românesc. Sunt foarte multe cluburi la meci, nu e o discuție definitivă.

Nu știm dacă cei de la Genoa vor fi de acord să-l lase de acum, dar suntem aici să discutăm. Nu cred că cineva va da 30 de milioane să mai joace la Genoa jumătate de an.” – a declarat acesta.

Dacă această mutare s-ar realiza, Radu Drăgușin ar deveni cel mai scump jucător român din istorie.

Comentarii