Elevii pot participa la un concurs de scrisori de dragoste

joi, 18 ianuarie 2018, 21:29
1 MIN
 Elevii pot participa la un concurs de scrisori de dragoste

Elevii ieşeni îşi pot arăta creativitatea, dar şi cunoştinţele de limba engleză participând la cea de-a II-a ediţie a Concursului de felicitări şi scrisori de dragoste February’s Moonstruck, organizat de către Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Asachi“ Iaşi, prin Compartimentul American Corner. Elevii pot participa la acest concurs în mod gratuit, singura condiţie fiind deţinerea unui permis de intrare valabil la Biblioteca Judeţeană din Iaşi.

Competiţia se desfăşoară pe două secţiuni, prima fiind cea de felicitări, destinată elevilor din clasele I-IV, iar cea de-a doua secţiune, de creaţie literară, este adresată elevilor de gimnaziu şi liceu. În cadrul celei de-a doua secţiuni, participanţii vor trebui să scrie o lucrare originală, care poate fi o povestire, un eseu sau o poezie. De asemenea, elevii de gimnaziu şi liceu trebuie să redacteze două scrisori, una în limba engleză şi una în limba română, ambele între 500 şi 700 de cuvinte.

Felicitările vor trebui depuse la Compartimentul American Corner de la sediul central al Bibliotecii Judeţene, iar participanţii la concursul de creaţie literară vor trebui să trimită lucrările în format electronic, editabil, la adresa de e-mail iasiamericancorner@gmail.com. Data limită de predare a lucrărilor este 14 februarie, iar jurizarea va avea loc în perioada 15-23 februarie. Festivitatea de premiere va avea loc în data de 24 februarie, la ora 10.00, la sediul bibliotecii. Cele mai apreciate lucrări vor fi publicate într-o carte care va intra în fondul bibliotecii. Premiile vor consta în cărţi, articole de birotică şi premii surpriză. 

 

 

 

Comentarii