Elias Charalambous (FCSB) – Cu Poli Iaşi vom avea un meci mai greu decât cu Hermannstadt

luni, 18 decembrie 2023, 16:22
2 MIN
 Elias Charalambous (FCSB) – Cu Poli Iaşi vom avea un meci mai greu decât cu Hermannstadt

Antrenorul formaţiei FCSB, Elias Charalambous, se aşteaptă ca meciul cu Poli Iaşi, ultimul din acest an pentru echipa sa, să fie mult mai greu decât partida cu FC Hermannstadt, câştigată cu 3-0, în precedenta etapă a Superligii de fotbal.

"Este ultimul meci al anului pentru noi, un meci foarte, foarte dificil, pe care ar trebui să îl câştigăm. Ştim că va fi mult mai greu decât ultimul meci, am urmărit echipa celor de la Iaşi. Este o echipă grea şi ştim că trebuie să suferim mult pentru a câştiga puncte cu ei. Dar suntem pregătiţi să mergem acolo şi să înfruntăm această echipă dificilă, trebuie să privim meciul cu seriozitatea. Mă gândesc că va fi un meci diferit, am urmărit foarte multe meciuri ale celor de la Iaşi şi am rămas surprins de felul în care tratează jocurile, cât de agresivi sunt, au jucători valoroşi. Nu va fi un meci uşor. Dar suntem pregătiţi pentru acest tip de jocuri, trebuie să continuăm să jucăm la fel de bine ca şi până acum", a afirmat, luni, Charalambous, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul cipriot consideră că este mult prea devreme pentru a putea vorbi despre un avans al echipei sale în clasamentul Superligii, un campionat în care pot apărea multe surprize.

"Mai sunt multe meciuri de jucat. Mie îmi place acest sistem din campionatul românesc, pentru că orice echipă poate câştiga oriunde. Este un campionat foarte atrăgător şi este prea devreme să vorbim acum de diferenţele de puncte. Avem un mic avans, dar este prea devreme. Ar fi rău pentru noi să micşorăm această diferenţă după acest joc. Nu pot spune că sunt surprins că CFR a pierdut punctele cu Sepsi, repet la toate meciurile pot fi surprize, oricine poate pierde cu oricine. Şansele de câştig sunt în fiecare meci de 50-50%", a mai spus Charalambous.

După 20 de etape, FCSB conduce în clasamentul Superligii, cu 41 de puncte, fiind urmată de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, cu câte 33 de puncte fiecare.

Echipa de fotbal FCSB va întâlni formaţia Poli Iaşi, marţi, de la ora 20:30, în deplasare, într-un meci din cadrul etapei a 21-a a Superligii.

AGERPRES

Comentarii