EXCLUSIV: Imobiliar ieșean ridicat azi de polițiști, din Valea Adâncă. Se ocupa cu drogurile

marți, 28 iulie 2020, 15:18
2 MIN
 EXCLUSIV: Imobiliar ieșean ridicat azi de polițiști, din Valea Adâncă. Se ocupa cu drogurile

Unul dintre imobiliarii vizaţi de percheziţiile din această dimineaţă este cercetat si pentru distribuirea şi consumul de droguri de mare risc. Este vorba despre George Bogdan Istrate, care locuieste intr-o vila din Valea Adanca, strada Bazei. Acesta este cercetat pentru infractiunile de "aderare sau sprijinirea unui grup infractional, trafic de droguri, spalare de bani proveniti din traficul de droguri, si infractiuni economico financiare adiacente comise de catre ceilalti membri ai grupului organizat.

Principalele capete de acuzare care vizeaza o parte dintre cele 17 persoane la care au fost astazi perchezitii, printre care se afla si Cristin Zamosteanu, sunt: grup Infracţional Organizat de tip mafiot organizat pe paliere de deturnare a banilor de la stat, evaziune fiscala, spălare de bani prin investirea în imobiliare, Printre cei vizaţi se numără: Spatariu Dragna, Cristinel Bolobiţă, Pârvu, Marius Andrei Nedelcu Ion, Creţu Ovidiu sau Doru Plugaru. În total sunt vizate 17 persoane, nu toate însă sunt implicate în traficul de droguri. Acest dosar este cercetat de către procurorii DIICOT. 

De asemenea, cele 17 persoane sunt cercetate si pentru alte Infractiuni: delapidare, folosirea cu rea credinta a creditului societatii, evaziune fiscala, dare de mita, luare de mita, spalare de bani, complicitate la delapidare, complicitate la evaziune fiscala, complicitate la spalare de bani, efectuarea de activitati incompatibile cu functia, punerea la dispozitie cu buna stiinta a unui loc amenajat pentru traficul de droguri, distribuirea de droguri de mare risc, si trafic de influenta. 

Comentarii