EXCLUSIV: Șeful Jandarmeriei Iași, Mircea Tulică, vrea să plece din funcție

marți, 11 ianuarie 2022, 16:16
1 MIN
 EXCLUSIV: Șeful Jandarmeriei Iași, Mircea Tulică, vrea să plece din funcție

Mircea Tulică, unul dintre cei mai longevivi șefi de instituție din Iași, s-a înscris la un concurs organizat de Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" pentru ocuparea funcției de director general administrativ adjunct al unității de învățământ superior. Postul este unul cu normă întreagă pe perioadă nedeterminată.

La concurs s-au înscris patru candidați, iar după prima probă, cea scrisă, Tulică a obținut cel mai mare punctaj – 90 de puncte. A fost declarat admis și urmează să susțină interviul, care, cel mai probabil, va fi o formalitate. Proba va avea loc pe data de 14 ianuarie.

Contactat telefonic, șeful Jandarmeriei Iași, care ocupă această funcție de 16 ani, a precizat că "este o opțiune personală" și nu dorește să ofere amănunte despre intrarea în cursă pentru acest post.

Curios este faptul că presa națională îl dădea ca fiind cel care ar putea prelua o funcție importantă la București. În urmă cu câteva luni, el era în cărți pentru a prelua un post de inspector general, urmând să devină numărul doi în cadrul Jandarmeriei Române.

Comentarii