Expo Show: maşini tunate şi de epocă cât cuprinde, la Universitatea Tehnică Iași

vineri, 21 mai 2021, 21:10
2 MIN
 Expo Show: maşini tunate şi de epocă cât cuprinde, la Universitatea Tehnică Iași

Liga Studenţilor de la Mecanică (LSM) din cadul Universitatăţii Tehnice Iaşi organizează astăzi un eveniment inedit, în cadrul căruia vor fi expuse maşini tunate, atât la interior, cât şi la exterior, dar şi maşini de epocă. Expo Show, eveniment aflat la prima ediţie, este o continuare a manifestării de tradiţie Expo&Burn, maşinile expuse putând fi admirate pe toată durata zilei de astăzi în parcarea Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului „Cristofor Simionescu”.

„Noi am început anul acesta să facem o expoziţie de maşini după tematica de la Expo&Burn, evenimentul nostru de tradiţie care a avut 11 ediţii. Anul acesta facem doar componenta de maşini, de expoziţie, în care tinerii pasionaţi de autoturisme vin cu maşinile tunate, făcute de ei, cu tobe sport, cu sistem audio special, tot ce ţine de interior-exterior modificat”, a explicat Ştefănel Siminiceanu, preşedintele LSM Iaşi.

Studentul explică şi faptul că membrii asociaţiei şi colegii săi au vrut să încheie anul universitar cu un eveniment de suflet şi de tradiţie. La manifestare sunt aşteptaţi toţi studenţii sau ieşenii pasionaţi de maşini.

 „Fiind vorba despre Facultatea de Mecanică, noi, ca asociaţie, ne axăm pe asta cel mai tare. Suntem pasionaţi de auto, avem două maşini pe care le-am făcut şi lucrăm la ele integral. Acest eveniment a luat naştere din pasiunea pentru expoziţii de maşini şi bucuria de a vedea autoturisme frumoase, care merită să fie văzute de cât mai mulţi oameni”, a mai spus Ştefănel Siminiceanu. Maşinile vor fi expuse începând cu ora 9.00, iar juriul va inspecta maşinile până la ora 18.00. 35 de maşini sunt înscrise deja pentru acordarea de distincţii la mai multe secţiuni. Acestea sunt „Best car of the show”, „Best exterior”, „Best interior”, „Best wheels”, „Best trunk setup”, „Best car audio”, „Lowest static”, „Lowest airride” şi „Best club display”. 

Mai multe imagini, pe tuiasi.ro

Comentarii