Fata cu arcul de la Belceşti

miercuri, 18 septembrie 2019, 01:43
2 MIN
 Fata cu arcul de la Belceşti

 

 

Ştefana Albu a cucerit trei medalii de aur şi una de bronz la campionatele naţionale de la Aninoasa şi Iaşi

 

Sportiva ieşeană Ştefana Albu, practicantă a tirului cu arcul, a concurat in ultimele două săptămâni la Campionatul Naţional Outdoor pentru seniori şi juniori desfăşurat la Aninoasa şi apoi la competiţia similară rezervată juniorilor II, cadeţilor şi copiilor. La Aninoasa sportiva care a reprezentat clubul CSS Unirea Iaşi, a cucerit medalia de aur in cadrul probei de arc compound categoria junioare, devansând pe podium pe Anca Danieleţ de la CS Aktiv Bucureşti şi Erica Şerban de la CSM Iaşi. Tot in cadrul aceleaşi competiţii la categoria seniori, arc compound, Ştefana Albu alături de Gabriel Sandu au cucerit medalia de bronz la echipe mixte, fiind depaşiţi pe podium de Mădălina Hanea şi Lucian Pătraşcu Lucian de la CS Carpathian Archery.
La Iaşi, Ştefana Albu a cucerit medalia de aur in cadrul probei de arc compound, categoria cadete în faţa Ilincăi Danileţ de la CS Aktiv Bucureşti şi Teodorei Tuduriu de la CS Saga Bacău. Iar la proba pe echipe mixte, Ştefana Albu alături de Gabriel Sandu a reuşit să câştige a treia medalie de aur şi implicit al treilea titlu naţional pentru aceasta.
Ştefana Albu a făcut parte în luna iulie şi din Lotul Naţional care a reprezentat România la competiţia internaţională destinată juniorilor şi cadeţilor „Cupa Europeană de Tineret” desfăşurată pe stadionul Olimpia din Bucureşti unde aceasta a reuşit să obţină. medalia de argint, la categoria cadete, arc compound, echipe, alături de Claudia Avăcăriţei de la ACS Black Arrow Belceşti şi Alexandra Creangă de la CSM Bacău. Ştefana Albu este legitimată la CSS Unirea Iaşi unde este antrenată de către Cezar Alexandrescu şi la ACS Black Arrow Belceşti unde este pregătită de către tatăl acesteia, Ştefan Albu.

Comentarii