Femeie rănită după ce un bărbat de 48 de ani i-a aruncat o petardă în maşină

miercuri, 27 decembrie 2023, 23:35
1 MIN
 Femeie rănită după ce un bărbat de 48 de ani i-a aruncat o petardă în maşină

Un incident şocant s-a petrecut recent în Piatra Neamţ, când un bărbat în vârstă de 48 de ani a aruncat o petardă în maşina unei tinere, provocându-i acesteia dureri la urechea stângă. Fapta a avut loc în parcarea unui complex comercial din oraş, scrie hotnews.ro.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ şi citate de Agerpres, tânăra de 19 ani, domiciliată în Dobreni, se afla în autoturismul său personal, cu portiera şoferului deschisă, atunci când bărbatul din Piatra Neamţ a efectuat gestul extrem de periculos.

Personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ a fost alertat de starea tinerei, care a prezentat dureri intense la urechea stângă în urma detonării petardei în interiorul habitaclului maşinii.

Inspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, a declarat: „În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în timp ce o tânără în vârstă de 19 ani, din Dobreni, se afla în autoturismul personal, în parcarea unui complex comercial din Piatra-Neamţ, având portiera şoferului deschisă, un bărbat în vârstă de 48 ani, din Piatra-Neamţ, ar fi aruncat o petardă în interiorul habitaclului autoturismului.”

Cadrele medicale au sesizat imediat poliţia, iar în urma unei anchete rapide, bărbatul a fost identificat. Autorităţile i-au întocmit acestuia un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, şi i-au aplicat o amendă în cuantum de 3.000 de lei.

 

Comentarii