Femeile nu sunt înnebunite de bărbaţii cu pătrăţele. Cum arată masculul perfect potrivit unui nou studiu

miercuri, 24 iulie 2019, 20:54
2 MIN
 Femeile nu sunt înnebunite de bărbaţii cu pătrăţele. Cum arată masculul perfect potrivit unui nou studiu

Cercetătorii de la Universitatea Gottingen, Germania, au întrebat femei de pe întreg globul despre caracteristicile pe care le-ar plăcea să le aibă bărbatul perfect.

Noul studiu sugerează că femeile nu sunt atât de impresionate de bărbaţii bine făcuţi, care frecventează sala de sport prea mult, ci mai degrabă de cei care nu fac asta.

Cercetătorii au intervievat femei din întreaga lume prin intermediul aplicaţiei „Clue”.

Doctorul Tanja Gerlach, care a condus studiul, a declarat că: „Ceea ce le place oamenilor să vadă la un partener reprezintă un lucru care i-a fascinat pe cercetători şi pe alţii vreme de câteva decenii. Studiul Clue – partenerul ideal este unic deoarece femei de pe întreg globul – cu orientări sexuale variate şi la diferite stagii din viaţa lor – ne-au ajutat să înţelegem ce contează cel mai mult pentru ele. Acest lucru ne ajută ce să înţelegem preferinţele femeilor pentru o relaţie pe termen scurt şi pentru una pe termen lung”.
Studiul, la care au participat 68.000 de femei, a dezvăluit faptul că personalitatea contează mai mult decât aspectul atunci când vine vorba de o relaţie pe termen lung.

Bunătate (88,9%), susţinere (86,5%), inteligenţă (72,3%), educaţie (64,5%) şi încredere în sine (60,2%) – au fost trăsăturile cele mai votate de femei în cazul unei relaţii pe termen lung, în timp ce bunăstarea financiară, puterea şi aspectul nu au fost considerate cele mai importante calităţi.
Totuşi, atunci când au fost întrebate în legătură cu trăsăturile fizice care le-ar atrage la un bărbat, cele mai frecvente răspunsuri au fost: zâmbet atractiv, priviri atractive, mâini mari, păr scurt, fund atrăgător, braţe musculoase şi păr facial.

Majoritatea respondentelor au spus că bărbatul perfect ar trebui să aibă un penis de mărime medie, relatează Mirror.

Comentarii