Fotbaliştii ieşeni revin la antrenamente, după trei zile libere

luni, 05 martie 2018, 02:43
2 MIN
 Fotbaliştii ieşeni revin la antrenamente, după trei zile libere

 

 

CSM Politehnica Iaşi reia astăzi pregătirea în vederea play-off-ului Ligii i de fotbal. Jucătorii ieşeni vor participa la primul antrenament al săptămânii după ce au avut liber trei zile. “Oboseala, stresul acumulat în intensul final de sezon regulat se simţea. În plus, a fost şi foarte frig, astfel că antrenamentele trebuiau să se deruleze în condiţii improprii. De aceea, cred că decizia antrenorului Flavius Stoican de a da liber jucătorilor vineri, sâmbătă şi duminică a fost inspirată. Sunt convins că băieţii se vor întoarce la pregătiri cu bateriile încărcate, dornici de a face noi lucruri frumoase. În plus, vremea se anunţă a se îmbunătăţi, astfel că avem speranţa că echipa se va putea pregăti corespunzător” a declarat preşedintele executiv al CSM, Adrian Ambrosie.

Oficialii ieşeni au motive de mulţumire şi în ceea ce priveşte lotul de jucători. “Am fost mulţumiţi că nu s-au jucat cele două meciuri oficiale de săptămâna trecută, cel de Cupă, de la Botoşani şi cel de campionat, de la Cluj. Pe lângă faptul că echipa era obosită, Mihalache şi Sin erau accidentaţi. Acum, avem speranţe că ei vor putea să înceapă antrenamentele luni. În funcţie de cum vor evolua lucrurile, Flavius i-ar putea avea la dispoziţie la partida de la Cluj, de vineri” a completat Ambrosie.

Dacă Ovidiu Mihalache şi Andrei Sin vor fi recuperaţi în aceste zile, Iaşul va avea o singură absenţă în disputa contra CFR, care va începe, vineri,  la 20:45. Kamer Qaka este suspendat ca urmare a faptului că a încasat în ultima etapă a sezonului regulat, în partida cu Viitorul Constanţa, al şaptelea avertisment al sezonului 2017-2018. Din etapa I a play-off-ului, cartonaşele galbene încasate în prima parte a campionatului nu se mai iau în considerare. Astfel, suspendările din faza a doua a Ligii I cauzate de “motive galbene” vor apărea după încasarea a altor patru şi apoi şapte avertismente.

Comentarii