Fotbaliştii ieşeni sunt bucuroşi de amânare. „Ne convine pentru că avem timp să ne revenim „

miercuri, 28 februarie 2018, 02:43
2 MIN
 Fotbaliştii ieşeni sunt bucuroşi de amânare. „Ne convine pentru că avem timp să ne revenim „

 

 CSM Poli se consideră avantajată de faptul că nu mai joacă astăzi, în Cupă, la Botoşani

După cum v-am informat, Federaţia Română de Fotbal a aprobat solicitarea FC Botoşani şi CSM Politehnica Iaşi de amânare a partidei din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. Meciul trebuia să se dispute astăzi, cu începere de la ora 21:15. Reamintim, cele două echipe moldovene şi-au bazat solicitarea pe prognozele meteo, care anunţau ger puternic la ora de disputare a întâlnirii.

Răspunsul afirmativ al Federaţiei i-a bucurat pe oficialii ieşeni. “În primul rând, este clar că nu se putea juca fotbal în adevăratul sens al cuvântului pe o astfel de vreme. Cu siguranţă, calitatea spectacolului era scăzută. Apoi, exista riscul unor accidentări, fotbaliştii fiind foarte expuşi pe astfel de vreme. Nu în ultimul rând, ne convine amânarea şi pentru că avem timp să ne revenim mai bine după euofria calificării în play-off dar şi să ne recuperăm jucătorii accidentaţi, Ovidiu Mihalache şi Andrei Sin. Cupa este pentru noi un obiectiv foarte important şi ne dorim să ne calificăm. Evoluţiile bune pe care le-am avut la Botoşani în campionat ne dau speranţe că putem ajunge în semifinale şi, apoi, face planuri pe mai departe” a declarat preşedintele executiv al CSM Politehnica, Adrian Ambrosie.

În condiţiile amânării disputei din Cupă, CSM se concentrează acum pe confruntarea de la Cluj, contra CFR, din prima etapă a play-off-ului. “Vremea ne-a dat peste cap şi planurile de antrenament. Ne pregătim într-un balon, cu teren sintetic. Este dificil, însă încercăm să fim în formă în disputa cu liderul clasamentului” a completat Ambrosie.Conform acestuia, data de disputare a duelului de Cupă, de la Botoşani, va fi stabilită în această săptămână, una dintre variantele vehiculate fiind miercuri 14 martie.

Comentarii