FOTO: Dacă nu se oprea într-un copac, intra cu duba pe terasa unui bar

sâmbătă, 04 septembrie 2021, 01:56
1 MIN
 FOTO: Dacă nu se oprea într-un copac, intra cu duba pe terasa unui bar

Un copil de 11 ani a fost rănit ieri într-un accident rutier petrecut pe raza localităţii Chicerea. Accidentul a avut loc vineri la amiază, în jurul orelor 11:00. Minorul se afla într-o autoutilitară alături de tatăl său în vârstă de 49 de ani, şi se îndreptau spre comuna ieşeană Comarna.

Bărbatul, care conducea pe drumul comunal 44, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-un viraj la dreapta a pierdut controlul autoutilitarei marca Mercedes Crafter şi a părăsit partea carosabilă. Vehiculul înmatriculat în judeţul Iaşi a sărit un podeţ de beton, iar într-un final s-a oprit într-un pom aflat pe marginea drumului.

De altfel, autoutilitara a fost aproape să intre în plin în terasa unui bar din localitate, plină cu meseni. Însă norocul a făcut ca maşina să se oprească într-un prun.

În urma impactului, Mercedesul a fost avariat considerabil în partea din faţă şi a rămas fără una dintre roţi. Minorul de 11 ani a suferit leziuni uşoare şi a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Iaşi pentru un control amănunţit. Ulterior, medicii ieşeni au hotărât că acesta nu necesită să fie internat.

Comentarii