FOTO: Două mașini puternice distruse într-un accident produs în Iași (UPDATE)

marți, 26 mai 2020, 14:25
1 MIN

Două mașini puternice au intrat în coliziune pe o șosea din localitatea Scânteia, județul Iași. Impactul a fost unul violent, autoturismele fiind serios avariate, dar, din fericire, șoferii au scăpat fără răni grave.

"Astăzi, în jurul orei 12.40, am fost sesizați despre un accident rutier produs pe raza comunei Scânteia. Din primele cercetări efectuate s-a constatat că un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 248, dinspre Vaslui către Iași, într-o curbă nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul care circula pe sensul opus, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului nu au rezultat victime omenești. De asemenea, cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative", au transmis reprezentanții Poliției.

Din imaginile surprinse de martori se vede că una dintre mașini a fost lovită exact în dreptul locului șoferului. Celălalt autoturism pare a se fi răsturnat, toată tabla fiind turtită.

O ambulanță a fost trimisă la fața locului pentru că se credea inițial că ar fi o victimă, însă persoana a refuzat transportul la spital. Poliția face cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

FOTO: ZDI și Facebook (Radar Iași Oficial)

Comentarii