FOTO O româncă, invitată să-și prezinte creațiile la cel mai mare festival de modă din lume

sâmbătă, 20 august 2022, 08:59
1 MIN
 FOTO O româncă, invitată să-și prezinte creațiile la cel mai mare festival de modă din lume

De la teatru, drumul ar fi trebuit să ducă spre medicină. O întrebare potrivită, la momentul potrivit, a făcut-o să rostească răspicat: fashion-designer.Linia creată de Ramona Bizbac intrigă și fascinează deopotrivă, este provocatoare și totodată ”cuminte”, într-o cumințenie artistică ce își are rădăcinile acasă, în Botoșaniul copilăriei.

 

A absolvit Colegiul Național ”A. T. Laurian” din Botoșani, unde a activat și în trupa de teatru Drama Club. După liceu a urmat Facultatea de Arte Decorative și Design, secția Modă (Fashion Design), în cadrul Universității Naționale de Arte București. Facultate care i-a deschis alte drumuri: în septembrie va reprezenta România la Mittelmoda – Milano, unul dintre cele mai mari concursuri de modă internaționale.

”Colecția mea surprinde armonia cu lumea naturală, cu ritmul ei și pornește de la o experiență personală”, ne spune Ramona Bizbac, explicându-ne că în creațiile ei folosește ”tehnica croșetării firului și țesături organice (pânză topită), în nuanțe naturale netratate chimic”.

Textul integral și mai multe imagini, pe botosaneanul.ro

Comentarii