FOTO: Un bărbat din Iaşi abia externat de la Socola a dat foc locuinţei mamei lui

miercuri, 05 mai 2021, 19:39
1 MIN
 FOTO: Un bărbat din Iaşi abia externat de la Socola a dat foc locuinţei mamei lui

UPDATE: Focul a fost declanşat de către un bărbat de circa 40 de ani. El tocmai a fost externat de la Socola. Mama tânărului susţine că medicii nu au anunţat familia că urma să-l trimită pe bărbat acasă. El a dat foc la pernele din casă, iar ulterior focul s-a extins. În trecut, el s-a urcat pe casă şi a ameninţat că se aruncă, mai povesteşte mama lui.

TEXT INITIAL: O locuinţă situată pe strada Strugurilor, în proximitatea cimitirului Sfântul Vasile, a luat foc în această seară. Este vorba despre o casă pe P plus 1. La faţa locului intervine intervine o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de salvare de la înălţime și echipaj de prim ajutor.

INFORMAŢII OFICIALE: Incendiul este lichidat, a fost cu degajări de fum. O persoană cu probleme psihice a fost preluată de către echipajul de poliţie prezent la locul interventiei. Aceasta nu prezenta alte afecţiuni medicale. Nu au fost victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost acţiunea intenţionată de a produce un incendiu.

Comentarii