De Business

Punem punctul pe știi

FOTO: Un nou lanţ de magazine a intrat de ieri pe piaţa Iaşului

Primul magazin Mega Image a fost deschis pe Şoseaua Păcurari, nr. 58-64.

sâmbătă, 27 iulie 2019, 01:50
2 MIN

În cursul zilei de ieri, 26 iulie, a fost inaugurat primul magazin Mega Image din Iaşi, clienţii magazinului urmând să beneficieze de reducere de 10% din valoarea coşului de cumpărături timp de o lună de la deschidere. 

Conform declaraţiei reprezentanţilor lanţului de supermarketuri, deschiderea la Iaşi a unui magazin Mega Image a presupus o etapă de cunoaştere a culturii locale, a specificului zonei, dar şi a valorilor şi stitulului de viaţă.  „Intrăm pe piaţa din Iaşi cu aceeaşi promisiune care ne susţine strategia de expansiune, de a fi în proximitatea clienţilor noştri, de a le oferi noi experienţe la cumpărături, ţinând cont în acelaşi timp de aşteptările şi stilul lor de viaţă. Piaţa din Iaşi este deja matură, un centru urban puternic în care venim pregătiţi să ne diferenţiem prin conceptele noastre de magazine, prin mărcile proprii, prin ofertele personalizate şi campaniile speciale,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Magazinul Mega Image se află pe Şoseaua Păcurari, nr. 58-64, iar ieşenii sunt aşteptaţi cu o serie de degustări, promoţii speciale la sute de produse, pe lângă reducerea de 10% la cumpărături.  „Primul magazin Mega Image din Iaşi are un design modern şi foloseşte la maximum spaţiul existent, oferind clienţilor produse speciale marcă proprie. Astfel, cei aflaţi în căutarea gusturilor tradiţionale vor putea alege dintr-o gamă largă de produse autohtone, sub marca proprie Gusturi Româneşti, şi se vor bucura de reţete cu tradiţie, de la produse de panificaţie şi patiserie, băuturi artizanale şi dulciuri până la dulceaţă, compoturi, fructe şi legume de la producătorii români”, explică reprezentanţii magazinului. 4

Programul magazinului este de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07.00 – 22.00, iar duminică în intervalul orar 08.00 – 21.00. Mega Image a fost fondat în 1995, în prezent având o reţea de 706 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara, Bacău, Iaşi, dar şi în alte oraşe din ţară. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente. 

 

 

Comentarii