FOTO Un preot din SUA i-a organizat câinelui său o înmormântare extravagantă

joi, 13 mai 2021, 08:27
2 MIN
 FOTO Un preot din SUA i-a organizat câinelui său o înmormântare extravagantă

Un câine din Pennsylvania a avut parte de o înmormântare ca la carte, cu tot ce presupune un asemenea eveniment. Imaginile cu patrupedul așezat în sicriu, într-o capelă, au făcut înconjurul planetei.

Pe lângă dragostea nemărginită de care a avut parte în timpul vieţii, acum, patrupedul a atras atenţia cu înmormântarea extravagantă pusă la cale de stăpânul său. Iar evenimentul nu a fost ținut departe de ochii internauților.

Tim Beville, stăpânul câinelui: “Cred că a prins la public, pentru că în lume se întâmplă multe lucruri negative şi, pentru o clipă, te poţi opri să zâmbeşti, să zâmbeşti şi să plângi în acelaşi timp”.

Fotografiile cu Dexter într-o ipostază în care puţini se aşteptau să îl vadă au adunat mii de aprecieri pe rețelele de socializare.

Tim Beville stăpânul câinelui: “Apoi s-a întâmplat un lucru uimitor: biserica a început să primească diverse apeluri telefonice de la oameni care au spus că au văzut pozele cu Dexter, apoi au venit la biserică şi mi-au dat diverse obiecte care m-au ajutat să trec mai uşor peste momentul dureros”.Omagii în memoria cătelului, care s-a stins la varsta de sapte ani, au venit din lumea întreagă. Anglia, Franţa şi Japonia sunt exemple de ţări unde oamenii au fost sensibilizati de aceasta poveste.

Tim Beville stăpânul câinelui: ″Știind că amintirea lui Dexter e încă vie și îi face pe oameni să zâmbească mă ajută să trec mai uşor peste această perioadă”.

Stăpânul animalului, care este preot, a decis totuși ca slujba de înmormântare să fie una privată. Si nu se știe câte persoane și animale au participat la ceremonie.

Sursa: Pro TV

Comentarii