(FOTO-VIDEO) Concurs de streetdance cu ocazia Street Delivery Iaşi

duminică, 17 iunie 2018, 16:58
2 MIN

Cu ocazia Street Delivery IaşI ieşenii au organizat şi un concurs de streetdance.

Astăzi este ultima zi în care se desfăşoară evenimentul. Participanţii sunt entuziaşti. Cea de-a VI-a ediţie a Street Delivery Iaşi a început pe 15 iunie , iar strada Vasile Pogor şi în Grădina Muzeului „Vasile Pogor“ au avut loc, până astăzi, o serie de activităţi menite să îmbine arta cu proiectele tech, arhitectura, dezbaterile sau jocurile destinate copiilor. Evenimentul este organizat de către Fundaţia Cărtureşti şi Muzeul Naţional al Literaturii Române Iaşi.

Tema din acest an a Street Delivery Iaşi a fost „Smart Cities?“, prin care se doreşte crearea unui micro-habitat în mijlocul străzii Vasile Pogor pentru soluţii care pot îmbogăţi, simplifica şi îmbunătăţi viaţa în oraş. Ieşenii au putut vedea zeci de proiecte care vor chestiona capacitatea oraşelor de a fi mai prietenoase cu locuitorii, de a aprecia lucrurile bune din trecut şi de a reinventa modul în care arată acum oraşele.

Pe lângă proiectele de amenajare urbană, ieşenii au putut asculta o serie de artişti pe scena pregătită pentru Street Delivery. Astfel, în cele 3 zile ale evenimentului, au putut fi ascultaţi: Zenn, Billiarch, Tudor G, Padu, Evolve Dubz, Keeble, Me­ridianne, Tangerine, Socez, Scuffle, Kidahm, Cristina Dima şi John Mantucci, Adam’s Nest, Via Dacă (Republica Moldova), Andrei Donisan, Delta pe Obraz (Republica Moldova), Cel Visător.

 

Comentarii