Fugarul cu BMW era de fapt contrabandist

miercuri, 04 martie 2020, 02:50
1 MIN
 Fugarul cu BMW era de fapt contrabandist

Individul din Leţcani care a fugit de Poliţia Rutieră luni seara avea BMW-ul plin cu ţigări de contrabandă. Bărbatul în vârstă de 40 de ani circula cu viteză dinspre Iaşi către Leţcani, iar prin zona Metro a fost “luat” de un radar al poliţiştilor de la Rutieră în timp ce rula cu o viteză de 114 km/h pe un tronson de drum limitat la 50 km/h. 

Patrula i-a făcut semn individului să oprească, însă acesta a călcat pedala de acceleraţie şi a dispărut. Poliţiştii s-au ţinut după el, în timp ce BMW-ul a virat la stânga, spre localitatea Cogeasca. Între Leţcani şi Cogeasca, pe un câmp, bărbatul a abandonat autoturismul şi a luat-o la sănătoasa. Poliţiştii au ridicat autoturismul, după ce au găsit o cantitate mare de ţigări de contrabandă, care cel mai probabil urma să ajungă prin barurile din Leţcani şi împrejurimi.

“Poliţiştii au confiscat cantitatea de 10.000 de ţigarete din autoturismul ridicat. A doua zi, pe 3 martie, şoferul s-a prezentat la poliţie, unde a fost informat că în cauză a fost deschis un dosar penal pentru contrabandă, apoi a fost sancţionat pentru depăşirea vitezei legale, lipsa inspecţiei tehnice a autoturismului, cât şi pentru că nu a oprit la semnalele poliţiştilor”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Cazul dosarului de contrabandă, cât şi autoturismul au fost preluate ulterior de către poliţiştii de la Serviciul Economic. (Andrei DISCA) 

Comentarii