Geraldo îl apără pe Mihalache: „În Anglia nu se dădea nici galben”

sâmbătă, 03 octombrie 2020, 15:38
1 MIN
 Geraldo îl apără pe Mihalache: „În Anglia nu se dădea nici galben”

Accidentarea lui Koljic la meciul Universitatea-Poli Iaşi, scor 1-0, se dovedeşte una extrem de gravă, fractură de peroneu, iar Ovidiu Mihalache a fost pus la zid de olteni.

Jucătorul nu va mai evolua în 2020, iar Craiova pierde cel mai în formă atacant pentru următoarele trei sau patru luni.

Pus la zid de toată lumea şi chiar jignit de către Sorin Cârţu, lui Mihalache i-au luat apărarea antrenorul Eugen Neagoe şi fostul fundaş Geraldo Alves. Ambii regretă accidentarea, dar spun că fundaşul Iaşului nu trebuie demonizat pentru un fault de joc.

Aflat în platoul emisiunii Digi Sport Matinal, Geraldo e de acord că atacul moldoveanului a fost agresiv, dar fără intenţia de a lovi şi cu atât mai puţin să provoace o asemenea dramă.

"Nu cred că a vrut (n.r. Mihalache) să-l accidenteze. După cum vedeţi, mingea rămâne la el şi îl loveşte (n.r. pe Koljic) cu genunchiul piciorului stâng în spate.

Dacă vedeai faza în Anglia, cred că nici galben nu s-ar fi dat. Dar UEFA recomandă pedepsirea unor astfel de situaţii. Jucăm fotbal şi suntem expuşi la o astfel de accidentare.

Îmi pare foarte rău pentru Koljic pentru că accidentarea este gravă şi îi doresc foarte multă sănătate", a declarat Geraldo Alves.

Citeşte mai mult pe digisport.ro

Comentarii