Ghici cine este blondina din acest tandem liberal indestructibil?

marți, 26 martie 2024, 02:50
3 MIN
 Ghici cine este blondina din acest tandem liberal indestructibil?

Ehehe, iată, stimaţi telespectatori, că cei doi şefi care acum vreo lună erau cât pe ce să se încaiere la o şedinţă a beroului liberal ieşean, cu ameninţări de aruncat pe geam şi tot tacâmul, mai nou pot fi văzuţi din nou de mânuţă, măcar în pozele electorale. 

Căci, aşa cum ştiţi, până la urmă Ciucă nu a mai negociat vinderea postului lui dom’ Costel lui Ciolacu, unindu-i în tandem pe cei doi liberali de la Iaşi pentru noi candidaturi sub steag liberal. Şi, dacă tot i-a unit, am zis că s-ar cădea să dăm şi o pozuţă mai făinuţă cu cei doi aicea la gazetă, mulţumită unor colegi de presă care au scos-o din arhiva lor pe piaţa locală.

Cine e demoazela blondă din imagine? Păi, iote, numai bine că e tânăra aia tocmai cercetată penal pentru fals, aia care se dădea medic dar abandonase facultatea de ani buni, care aduna fonduri pentru ajutoare şi filantropie ajungând inclusiv pe la Pro TV la Măruţă cu halat alb şi stetoscop la gât, dar care e acuzată că nu a dat caşcavalul adunat pentru oropsiţi mai depart, şi tot aşa. Şi pe care, iată, acum o vedem şi alături de cei doi liberali  de la Iaşi, ba chiar pare că demoazela le-ar fi făcut un favor atunci că s-a lăsat pozată cu ei. Deci, cum spuneam: e de bine…

De unde provin rectorii ieşeni? Voi ştiţi că nu avem niciun ieşean get beget, iar doi sunt din acelaşi orăşel?

Olecuţă de periplu şi prin zona universitară a Iaşului, stimaţi cetitori. Acolo unde musai să remarcăm un fapt haios, după ultimele alegeri: voi ştiţi că în acest moment Iaşul are doi rectori care provin din acelaşi oraş? Ba chiar care au făcut acelaşi liceu? Da, este vorba despre noul rector de la Cuza, dar şi de vechiul şi actualul rector de la UMF, ambii fiind de loc din Rădăuţi, absolvenţi ai liceului de mate-fizică din localitate.

Ba chiar, dacă mergem mai departe, doar aşa ca o completare amuzantă, voi ştiţi că Iaşul vniversitar nu are niciun rector care să fie ieşean get-beget? De-un par egzamplu, rectorul de la Politehnică e sibian, rectorul de la USV este dorohoian (fost coleg de liceu şi cică de clasă cu fostul premare Nichita), în timp ce rectorul de la Arte este nemţean. Iar dacă vreţi, iată că până şi rectorul vniversităţii private UPA este şi el neieşean, fiind din Suceava.

O fi de bine, o fi de rău? Păi, parcă am înclina spre prima variantă: tot Iaşul e fruncea din moment ce a putut aduna aicea aşa oameni de valoare din jur, corect?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii