Ghinion: s-a rupt şi Frăsinescu!

miercuri, 25 aprilie 2018, 01:43
3 MIN
 Ghinion: s-a rupt şi Frăsinescu!

 

Stoperul CSM a suferit o leziune musculară la meciul contra CFR Cluj. El va absenta minimum două săptămâni. Bădic este şi el indisponibil o perioadă mai lungă. Chelaru şi-a revenit şi e apt pentru disputa cu Astra, de joi

CSM Politehnica Iaşi pregăteşte meciul cu Astra Giurgiu, restanţa din etapa a II-a a play-off-ului Ligii I de fotbal. Partida, care trebuia să se dispute la mijlocul lunii martie şi a fost  amânată din cauza vremii nefavorabile, se va derula joi, pe stadionul “Emil Alexandrescu”.

La disputa cu giurgiuvenii, gazdele nu vor putea conta pe doi jucători importanţi, Cosmin Frăsinescu şi Narcis Bădic. Primul s-a accidentat în timpul confruntării contra CFR Cluj, de duminică, din etapa a VI-a a fazei a doua a campionatului, fiind schimbat pe parcursul primei reprize. Verdictul medicilor nu a fost deloc plăcut pentru fotbalist şi conducerea echipei ieşene. ‘Frăsinescu a suferit o leziune musculară la meciul cu CFR. Va sta minimum două săptămâni, vom vedea apoi care va fi situaţia lui” a declarat preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie. Ieşenii nu se vor putea baza în duelul cu giurgiuvenii nici pe Narcis Bădic, tot din aceleaşi motive. “Ca şi Frăsinescu, şi Bădic are o ruptură musculară. La el e şi mai grav, e posibil să lipsească tot sezonul” a mai precizat Ambrosie.

În schimb, un alt fotbalist care a lipsit în ultima perioadă din cauza unor leziuni musculare, Marius Chelaru, a fost recuperat. “Chelaru s-a antrenat normal încă de la începutul săptămânii. Este apt de joc pentru meciul cu Astra, depinde de antrenorul Flavius Stoican dacă va fi folosit” a punctat preşedintele CSM.

Acesta a anunţat că echipa este pregătită să bifeze primul succes din play-off: “Egalul obţinut cu CFR a readus un moral bun la echipă. Aveam nevoie de un rezultat pozitiv, după şase negative. Echipa este montată, toată lumea îşi doreşte să bifăm primul succes. Chiar dacă Astra a trecut de Craiova în ultima etapă, avem forţa de a ne îndeplini obiectivul, câştigarea celor trei puncte”.

Ieşenii nu au renunţat la ideea atacării locului IV. “Dacă învingem Astra de două ori, joi, acasă şi luni, în etapa a VII-a, în deplasare, ne vom bate în continuare pentru locul IV, poziţie care ar putea duce în cupele europene dacă Craiova ia Cupa şi termină pe podium în campionat. Chiar dacă nu vom reuşi acest lucru şi locul V este o ţintă frumoasă” a încheiat Ambrosie. Disputa dintre CSM Politehnica şi Astra, de mâine, va începe la ora 19:00.

PS: În ultimul meci din etapa a VI-a al play-off-ului Ligii I, Astra Giurgiu a învins pe teren propriu cu scorul de 1-0 echipa CSU Craiova. Unicul gol al meciului a fost marcat de Seto, în minutul 79, cu un şut de la marginea careului. În urma acestui rezultat, clasamentul play-off arată astfel. Clasament: 1. FCSB – 42 p 11-4); 2. CFR –40 (7-5); 3. Craiova – 34 p (5-4); 4. Viitorul – 30 p (8-6); 5. Astra – 26 p (2-7); 6. Iaşi – 21 p (3-10).

 

 

 

 

 

 

Comentarii