Gorghiu: Se pare că PSD este mai realist decât visătorul Tăriceanu

luni, 15 iulie 2019, 21:53
1 MIN
 Gorghiu: Se pare că PSD este mai realist decât visătorul Tăriceanu

Alina Gorghiu a declarat că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a luat ţeapă fiindcă PSD va avea candidat propriu la prezidenţiale. Ea a precizat că, deşi îi spune asta lumea de cel puţin un an, se pare că PSD e mai realist decât visătorul de Tăriceanu.

„Vai! Cum e asta. Domnul CPT şi-a luat ţeapă! PSD nu-l susţine la prezidenţiale. PSD va avea candidat propriu. Toată lumea i-a spus asta domnului CPT de cel puţin un an, dar dânsul nu şi nu, stau lângă Dragnea şi girez toate aberaţiile, stau la guvernare cât să decontez toate porcăriile de măsuri ale PSD, suport toate umilinţele, inclusiv scorul de la europarlamentare, că PSD îmi va susţine candidatura la preşedinţie! Ia uite că realitatea doare. PSD e PSD. Se pare că mai realist decât visătorul CPT”, a scris Alina Gorghiu, luni, pe Facebook.

Viorica Dăncilă a anunţat, luni după CEx, că PSD vrea un candidat propriu la prezidenţiale şi va discuta cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu despre o susţinere. În cazul în care preşedintele ALDE îşi menţine intenţia de a candida, Dăncilă a vorbit despre o susţinere în turul doi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii