Granturi de cercetare în Japonia la UMF Iaşi

luni, 22 ianuarie 2018, 02:50
1 MIN
 Granturi de cercetare  în Japonia la UMF Iaşi

Cercetătorii Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi au posibilitatea de a beneficia de un grant de cercetare oferit de o fundaţie japoneză care să se desfăşoare la o universitate sau la un institut de cercetare din Japonia.

Gran­turile oferite de Masumae International Founda­tion (MIF), îşi propun ca, prin acestea, Japonia să fie mai bine înţeleasă ca naţiune la nivel mondial, şi datează încă din 1980.

Înscrierile se vor încheia pe 31 august, iar la nivel de cerinţe, reprezentanţii fundaţiei au precizat că pot candida doar persoane care sunt din afara Japoniei, care au doctoratul dat şi cel mult 49 de ani, care nu au mai fost în trecut în Japonia şi care au slujbe bine de­finite şi vechime în instituţiile pe care le reprezintă din ţara lor. Aceştia sunt liberi să aleagă instituţiile la care să îşi desfăşoare cercetarea, ele pot fi şi din mediul privat, durata fiind cuprinsă între trei şi şase luni. Fundaţia va aco­peri cazarea, deplasarea, asigurarea şi va oferi o sumă de bani celor care vor fi interesaţi şi îşi vor depune dosarele.

Comentarii