Halep are planuri mari pentru 2020

luni, 20 ianuarie 2020, 02:43
2 MIN
 Halep are planuri mari pentru 2020

 

Avându-l din nou alături pe Darren Cahill, Simona a analizat cauzele eşecului de la Adelaide şi ţinteşte un nou titlu de Grand Slam

Simona Halep a susţinut o conferinţă de presă, ieri, la Melbourne, înaintea debutului la Australian Open 2020, sportiva din România reiterându-şi dorinţa de a câştiga un nou titlu de Grand Slam, după cele de la Roland Garros şi Wimbledon. Ea a recunoscut că îi va fi destul de dificil, având în vedere şi condiţiile meteorologice din Australia: „Uneori, temperatura e schimbătoare, devine frig. Schimbările nu sunt simple pentru mine. E foarte multă umiditate, la fel ca atunci când am jucat finala şi mi-a fost greu. Trebuie să fiu pregătită pentru toate meciurile şi să nu pun presiune pe mine în legătură cu rezultatele. Nu îmi place asta”. Simona spune că e mulţumită de perioada de pregătire din presezon, dar şi de turneul de la Adelaide, unde a primit câteva lecţii în urma eşecului cu Arîna Sabalenka, în sferturile de finală: „Am dat tot ce am avut mai bun la Adelaide, dar nu am reuşit să câştig acel meci. Sabalenka a fost mult prea puternică în acea zi şi mi-a fost greu să îmi intru în ritm. Am învăţat câteva lucruri din meciul cu ea. Am încercat să joc prea puternic, aşa cum îi place ei. Trebuie să schimb asta data viitoare şi să fiu mai bună la returnarea serviciului, deci da, am câteva lucruri pe care să le îmbunătăşesc”.

Simona a vorbit şi despre schimbările produse în acest sezon, dar şi despre reluarea colaborării cu Darren Cahill: „Când am spus că vreau să mă relaxez în acest an, declaraţia mea a fost interpretată într-un mod puţin greşit. Folosirea termenului «relaxarr» a fost pentru a exprima că sunt ceva mai liniştită în privinţa rezultatelor, dar anul trecut nu a fost unul de relaxare, pentru că am muncit din greu şi a fost un sezon excelent, în care am câştigat Wimbledon. Am mers în Dubai, am schimbat de data aceasta, pentru că până acum mă pregăteam acasă, în România. Sunt mai pregătită decât anul trecut, la început, dar nu pot fi văzute rezultatele în câteva meciuri sau în prima lună. E minunat să îl am din nou pe Darren Cahill în echipă. Am avut o colaborare excelentă înainte şi acum e la fel”, a spus românca. Simona Halep, a patra favorită a întrecerii, debutează la Australian Open 2020 marţi, în primul tur urmând să o întâlnească pe americanca Jennifer Brady (49 WTA). (HotNews)

Comentarii