Handbalistele ieşene sărbătoresc 8 martie pe teren

miercuri, 08 martie 2023, 02:50
1 MIN
 Handbalistele ieşene sărbătoresc 8 martie pe teren

Ziua Internaţională a Femeii va fi specială pentru echipele de handbal feminin CSM Iaşi 2020 şi CS HC Harghita. Sportivele de la cele două grupări vor sărbători în 2023 ziua de 8 martie pe teren! Asta pentru că duelul dintre formaţiile amintite din etapa a XV-a a ultimului eşalon intern, Divizia A, se va disputa în devans.

Partida de miercuri, care va avea loc în Sala Liceului cu Program Sportiv Iaşi, cu începere de la ora 17:00, are o mare favorită, echipa gazdă. Ieşencele ocupă locul III al clasamentului Seriei B, cu 30 de puncte, trei mai puţine decât CNE Sfântu Gheorghe şi 12 în spatele liderului, Corona Braşov.

Iaşi are ca obiectiv ferm promovarea, care se va da între formaţiile clasate pe primele două locuri în cele trei serii ale Diviziei A şi două cluburi care se vor clasa pe poziţia a III-a. CSM 2020 are şansa faptului că echipa din Sfântu Gheorghe nu are drept de a juca în Liga Naţională.

Harghitencele alcătuiesc o echipă modestă, situată pe antepenultimul loc al clasamentului, VIII, cu 12 puncte, două mai multe decât penultima clasată, CSM Făgăraş.

În tur, Iaşi s-a impus în Harghita cu 35-31 (17-15). 

Comentarii