Hoţul care fura tot ce-i ieşea în cale, prins şi băgat la zdup

miercuri, 22 ianuarie 2020, 21:40
1 MIN
 Hoţul care fura tot ce-i ieşea în cale, prins şi băgat la zdup

Un hoţ din Iaşi care fura tot ce îi trecea prin faţa ochilor a fost identificat şi reţinut de poliţişti. Acesta a co­mis mai multe furturi şi a avut multe tentative în cursul anului 2019. 

Poliţiş­tii Secţiei 5 (Bularga) au deschis un dosar pe numele lui pentru infracţiu­nile de tentativă de furt calificat, furt şi furt calificat. „În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că, în perioada mai – decembrie 2019, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iaşi, acesta ar fi pătruns într-un autoturism parcat, fără a sustrage vreun bun.

De asemenea, tânărul ar fi pătruns fără drept pe proprietăţile a doi bărbaţi, de unde ar fi sustras mai multe bunuri: biciclete, plicuri, încălţăminte, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 6.500 de lei. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20 ianuarie, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de către poliţişti în baza unei ordonanţe, pentru 24 de ore, fiind in­trodus în arestul IPJ Iaşi“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii