I-a înfipt un cuţit în gât, a sărutat-o şi i-a spus că o iubeşte. Deznodământul

marți, 20 iulie 2021, 01:59
1 MIN
 I-a înfipt un cuţit în gât, a sărutat-o şi i-a spus că o iubeşte. Deznodământul

Bărbatul care şi-a înjunghiat amanta ca pe miei a renunţat să mai ceară îndulcirea pedepsei. Constantin Corodeanu şi-a retras apelul declarat împotriva sentin­ţei de condamnare pronunţate la nivelul Tribunalului. Ca urmare, magistraţii Curţii de Apel au constatat rămânerea definitivă a sentinţei, Corodeanu fiind obligat la plata a 300 de lei reprezentând cheltuielile judiciare.

În vârstă de 22 de ani, tânărul din Trifeşti a înfiripat anul trecut o legătură amoroasă cu I.G., relaţia dintre cei doi ajungând în scurt timp să fie cunoscută de toţi vecinii, şi chiar de soţul femeii. Acesta a acceptat tacit faptul că era înşelat de soţia sa, Corodeanu fiind cunoscut ca violent. Pe 18 decembrie, femeia era singură acasă, iar amantul, în vizită la un prieten din satul vecin. I.G. i-a trimis un SMS prin care îl chema la ea. Dimpotrivă, Corodeanu a sunat-o pentru a-i cere să-i aducă nişte bani, de băut. Femeia l-a refuzat. Amantul a venit la ea, dar nu pentru o noapte de dragoste. A întins-o pe pat, după care i-a înfipt un cuţit în gât. Apoi a sărutat-o şi i-a spus că o iubeşte.

Femeia a reuşit să fugă şi să ceară ajutor, ajungând la spital aproape în ultima clipă. A supravieţuit, iar Corodeanu a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. Magistraţii Tribunalului l-au condamnat la 5 ani de închisoare, pedeapsa minimă pentru această infracţiune. În plus, Corodeanu va trebui să plătească victimei sale 5.000 de euro ca despăgubiri şi să achite costurile de spitalizare, care s-au ridicat la aproape 32.000 lei.

Comentarii