Iar ne-a dat cu flit!

miercuri, 21 noiembrie 2018, 02:49
2 MIN
 Iar ne-a dat cu flit!

Băbăeţ, dacă panarama asta de Drac Nea şi-ar fi propus să-şi bată joc de Iaşi şi de Moldova în mod intenţionat, apăi nu credem că i-ar fi reuşit mai bine decât cum îi chiar iese zilele astea.

Spuneţi şi voi ce jignire mai mare putea să aducă doleanţei celei mai dureroase a Moldovei, după ce dai jos un băcăuan de la Transporturi, şi în locul  ăluia pui o olteancă adversară declarată a oricărui proiect important de infrastructură în zona Moldovei?

Boon, să zicem că am avut noroc cu prezidentul Iohannis şi, iată, nu a numit-o pe zăbăucă. Ghici ce numire credeţi că pregăteşte acuma Drac Nea pentru acelaşi portofoliu, al Transporturilor, un portofoliu extrem de important în privinţa proiectelor de autostradă, aşa cum aţi văzut deja până acum?

Cică ar fi fost deja trimis la încălzire, ca să fie nominalizat ca a doua desemnare după respingerea Olguţei, taman şeful băcăuanului de mai sus, sinatorul Benea de Bacău, şeful partidoiului din acel judeţ şi, dacă vă uitaţi olecuţă pe Google, un adversar şi mai mare al autostrăzii Iaşi – Tărgu Mureş.

Aşa că ziceţi şi voi: cât îl mai lăsăm pe teleoltean să-şi bată joc de noi, şi când ne urcăm odată în trenuri, să ne ducem peste el şi şleahta lui? Ok, la vot, am înţeles… Dar pân’ atunci?

Măricel, fără voinicel

Apropo de remaniere, nu ştim dacă aţi observat (aşa de notoriu era personajul, nu-i aşa?), dar  băiatul de mingi al lui nea Măricel trimis la Bucureşti în Guvern acuma câteva luni, juniorul Bogdănel cu Cojocel, s-a întors cică aseară acasă înapoi, cu coada între picioarre, şi remanian şi cu banii luaţi.

Bun, omul a păpal lweeafă frumoasă, a mişcat niscai lucruri se pare pe-acolo, dar problema a’ mare ştiţi care-i? Că nea Măricel visa să-l ţină acolo până la alegeri, ca apoi, dacă tot nu au candidat la primărie, să-l aducă la Iaşi direct din Guvern şi să ni-l vândă drept candidat cu experienţă de centru, un fel de Boc de Bahlui. Deh, poate tura viitoare…

Iacătă-i, pe ăi noi!

Şi, în sfârşit, încă una scurtă dar vioaie despre remaniere, ca să epuizăm controversa, una servită de un amic mai perspicace, via Facebook. Voi aţi observat numele noilor miniştri?

Adicătelea, cam aşa:

– Economia – băgată la BADALAU!

– Armata – pusă sub comanda unui LEŞ!

– Salariile şi pensiile – aruncate la BUDAI…

– Cultura – aicea da: ajunge pe mâna unuia BREAZ.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii