Iaşul, reprezentat din nou în cupele europene. Nu în teren, însă: va fi un observator internaţional

joi, 21 iulie 2022, 01:50
1 MIN
 Iaşul, reprezentat din nou în cupele europene. Nu în teren, însă: va fi un observator internaţional

Fostul căpitan de echipă şi, apoi, preşedinte executiv al Politehnicii Iaşi, Ciprian Paraschiv, continuă să reprezinte des România ca observator internaţional. 

După ce în sezonul 2021-2022 a fost supervizor din partea UEFA sau FIFA la nouă meciuri din cele mai importante competiţii fotbalistice ale echipelor naţionale şi de club (preliminariile Campionatului Mondial, Nations League, Champions League, Europa League, Conference League, Youth League), ieşeanul a primit deja două delegări şi în această stagiune.

Luna trecută, Paraschiv a fost observator UEFA la partida dintre reprezentativele de seniori ale Greciei şi Ciprului din Nations League. Interesant este faptul că la acel meci a fost delegat ca medic Nikos Koudounis, un grec care a studiat în Iaşi şi a colaborat cu Politehnica Iaşi.

În această săptămână, Paraschiv, care acum este profesor universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, va superviza disputa dintre HNK Rijeka (Croaţia) şi Djurgardens IF (Suedia), din turul doi preliminar al Conference League. Duelul va avea loc astăzi, la Rijeka.

Comentarii