Iată cum vrea să ne ia de proşti pe noi, ieşenii, prostănacul clasei!

sâmbătă, 04 mai 2019, 01:50
2 MIN
 Iată cum vrea să ne ia de proşti pe noi, ieşenii, prostănacul clasei!

Băbăeţ, ghici de ce credeţi că mister Drac Nea a ales pentru marele miting al partidoiului de la Iaşi o zi aşa de anostă cum e cea de joi, şi nu a lăsat-o pe weekend, aşa cum au ales să facă şi multe alte ţări evropeneşti de ziua Evropii, chiar dacă aceasta pică joi? 

Ehehe, ştiţi ce se spune pe ici pe colo, prin politichia de la Bucale. Că prostănacul clasei, cum e numit mai nou Drac Nea, nu a fost deloc invitat la Sibiu la manifestările de Ziua Evropii, organizată de ţara noastră în calitate de deţinătoare a preşedinţiei rotative a UE.

Ba mai mult, cică importanţi lideri evropeneşti au dat dinainte semnale că nu vor să vină la întrunirea din România, de la Sibiu, dacă vor fi nevoiţi să dea mâna cu penalul N’Dragneta de la partidoi.

Ca urmare, şi ca să se scoată în faţa celor ce ar fi înţeles izolarea, Drac Nea a zis că se va scoate cu organizarea unui miting la iaşi, ca să poată spune dup’aia că, iote, de-aia nu s-a dus şi el la Sibiu, că a avut treabă mai importantă la Iaşi. Hmm, băbăeţ, fraţi ieşeni, voi v-aţi prins că ăsta iar vrea să ne fure calul? Las’ că-i arătăm noi lui joi, ‘tu-i amaru’…

Cea mai gogonată minciună despre mitingurile de la Iaşi

Şi dacă tot veni vorba despre şmecheria lui Drac Nea cu mitingul de la Iaşi, haideţi să vă mai spunem una scurtă dar vioaie. Pentru că noi suntem gazetari bătrâni şi hârşâiţi în treburi din astea, clar că nu ne poate nimeni păcăli cu mitinguri din astea umflate din condei.

Voi ştiţi, de-un par egzamplu, câţi oameni pot încăpea în Piaţa Unirii din Iaşi? Un maximum de 15.000, nenicule, dacă vrei să faci şi alte activităţi, concert etc., cum vrea partidoiul. Unde să bagi tu acolo 40.000 de oameni, nene Drac Nea, când cei mai mulţi în zonă vreodată au fost ceva peste 30.000, la un vârf de #rezist, dar atunci s-a umplut zona inclusiv pe bulevard spre Cina, pe Lăpuşneanu şi pe scări spre Independenţei. Aşa că, nea Măricele, las-o jos că măcăne!

PS: Scurt pe doi, la final: cică după vizita recentă a Vioricăi în SUA, gata, s-a terminat cu Drac Nea: nu-l mai ascultă deloc. ba, zice-se, cică nici ovreiul Netanyahu nu-i mai răspune la telefon lui Liviu. Mda, naşpa.

Comentarii