Ieşeanul care şi-a ucis iubita din arest la domiciliu ajunge la închisoare înainte de începerea procesului: a condus beat

joi, 16 septembrie 2021, 22:11
1 MIN
 Ieşeanul care şi-a ucis iubita din arest la domiciliu ajunge la închisoare înainte de începerea procesului: a condus beat

Bărbatul care şi-a ucis concubina pe când se afla în arest la domiciliu ajunge la închisoare încă înainte de a fi condamnat pentru omor. Curtea de Apel a menţinut sentinţa dată de Judecătorie, prin care Ovidiu Moroşanu a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pentru conducere sub influenţa alcoolului. Moroşanu se afla deja plasat în arest preventiv.

Pe 30 aprilie, Moroşanu a băut acasă un bidon de 2,5 litri de bere, după care a plecat cu maşina la un cunoscut. Ajuns la acesta, nu a reuşit să se dea jos din maşină, trebuind să fie ajutat de prieten. Un şofer care îi observase manevrele haotice a chemat poliţia. Lui Moroşanu avea să i se constate o alcoolemie de 2,24‰ în sânge. Cu ocazia audierilor, bărbatul a afirmat că la volan s-ar fi aflat concubina lui, fapt negat de aceasta.

Bărbatul nu se afla la prima încălcare a legii. În 2005, fusese condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor calificat, fiind eliberat condiţionat în 2015. În momentul în care fusese depistat băut la volan, Moroşanu era deja trimis în judecată pentru o altă abatere de la Codul Rutier. Plasat doar în arest la domiciliu, el şi-a ucis concubina în bătaie la începutul lunii iulie. (Nicolae MANOLIU)

Comentarii