Ieșeanul care trăiește cu două surori, pe cale să rămână fără „trib”. A făcut 16 copii

marți, 19 septembrie 2023, 15:58
2 MIN
 Ieșeanul care trăiește cu două surori, pe cale să rămână fără „trib”. A făcut 16 copii

Povestea lui George Chirilă a uimit o țară întreagă, întrucât bărbatul are o relație cu două surori. Ieșeanul are 16 copii cu cele două femei cu care trăiește în concubinaj. Până în acest moment, cu toții au trăit după propriile reguli și legi, fără să țină cont de lumea din exterior.
 

În ciuda faptului că totul pare foarte greu de crezut, se pare că ei trăiesc indepent de lumea din exterioară, iar în tot acest timp au reușit să-și creeze un adevărat „trib”. Cu toate acestea, se pare că lucrurile încep să se schimbe, întrucât unii copii au decis să părăsească casa părintească și să se mute la oraș.

Ieșeanul care trăiește în concubinaj cu două surori, pe cale să fie „părăsit” de copiii săi

George Chirilă, un fermier din apropierea orașului Iași, are o poveste de viață greu de imaginat și asta pentru că, de foarte mulți ani, trăiește în concubinaj cu două surori. În ciuda faptului că pare greu de crezut pentru majoritatea persoanelor, se pare că relația dintre cei trei a funcționat până acum, ba chiar au și o familie numeroasă, având nici mai mult, nici mai puțin, de 16 copii.

Chiar dacă până acum ieșeanul  a trăit după propriile reguli, iar fiecare copil avea un rol foarte bine definit în cadrul gospodăriei, se pare că lucrurile nu mai stau deloc așa. Cei mai mulți copii au decis să-și schimbe viața și să se rupă de acel mediu, astfel încât au plecat către oraș, pentru a-și face un rost în viață.

Tocmai din acest motiv, „tribul” bărbatului este pe cale să se destrame.
Recent, în cadrul emisiunii „Asta-i România”, fermierul a spus că cinci dintre copiii săi au decis să plece în același timp, tocmai de aceea lucrurile nu au mai funcționat așa cum trebuie. Cu toate acestea, se pare că s-a resemnat și a înțeles că nu mai poate să schimbe cu nimic situația.

,,Au plecat 5 deodată și au rămas descoperite anumite sectoare.

Când copilul se răzvrătește, părintele nu are cu ce compensa'', a mărturisit George Chirilă în cadrul emisiunii „Asta-i România”, potrivit kanald.ro.

Sursa: wowbiz

Comentarii