ILEGAL Angajată la stat, nevasta lui Oprișan își ascunde averea cu acordul soțului și a unui liberal

marți, 29 noiembrie 2022, 22:09
1 MIN
 ILEGAL Angajată la stat, nevasta lui Oprișan își ascunde averea cu acordul soțului și a unui liberal

Soția lui Marian Oprișan comite un abuz cu „complicitatea” conducerii Consiliului Județean Vrancea din care face parte și soțul ei. Ea a primit acceptul să nu își publice deloc declarația de avere, privilegiu de care nu se bucură nici măcar președintele Iohannis.

Marian Oprișan a fost președintele Consiliului Județean Vrancea până în 2020 când a fost învins surprinzător, de Cătălin Dumitru Toma. Oprișan a rămas vicepreședintele Consiliului Județean dar i-a mers mai bine pe plan sentimental. 

Eșec în politică, victorie sentimentală

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, s-a căsătorit, în 2021, cu Mihaela Arbănaş, director al Direcţiei de Dezvoltare şi Promovare din cadrul CJ Vrancea. Cei doi s-au căsătorit la Primăria Boloteşti.

Mihaela Arbănaş este o colegă de serviciu a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea. Ea mai fost căsătorită cu un lider PSD dintr-o comună de lângă Focşani, împreună cu care are doi copii: o fetiţă de şase ani, un băieţel de patru ani. Femeia este cu 19 ani mai tânără decât Marian Oprişan.

Mai mult, pe newsweek

Comentarii