IMPORTANT! Raliul Iașului închide vineri drumul județean spre Dobrovăț

duminică, 30 august 2020, 08:23
1 MIN
 IMPORTANT! Raliul Iașului închide vineri drumul județean spre Dobrovăț

De joi, 3 septembrie, până sâmbătă, 5 septembrie, Iașul devine capitala motorsportului românesc. Caravana Campionatului Național de Raliuri Betano ajunge la singura etapă din zona Moldovei în actualul sezon. Este a patra etapă a întrecerii autohtone, una cu suficiente puncte de atracție, în ciuda perioadei pandemice pe care o traversăm. Chiar dacă lipsește Super-Speciala, pasionații pot urmări evoluția echipajelor favorite pe probe, respectând, desigur, măsurile impuse de organizatori și autorități, în special cele de distanțare socială.

Etapa a patra a Campionatului Național de Raliuri are parte de un foarte necesar warm-up pentru echipaje și mașinile de concurs. Acomodarea cu macadanul ieșean se face vineri, 4 septembrie, în prima parte a zilei, cu prilejul sesiunii oficiale de teste la Bârnova.

Începând cu ora 8.30 și până la ora 13.00, participanții vor avea la dispoziție mai multe treceri pe segmentul de drum forestier din comuna ieșeană astfel încăt prima probă specială să găsescă mașinile și echipajele cât mai pregătite pentru lupta cu secundele.

Traseul Raliului Iașului de vineri: canton Vama, drum Perj cu ieșire la drum județean – pod Pietrosu – tanc – canton gara Bârnova – Ciurea.

Din acest motiv, organizatorii și politia Rutieră Iași au decis închiderea drumului județean Iași – Dobrovăț începând din zona barierei spre Perj, între orele 13.30 – 19.30.

În jurul orei 17.30, între cele două ture de concurs, drumul se va deschide circulației publice timp de 10-15 minute pentru a trece autobuzul și alte mijloace de transport. Pentru urgențe medicale, un elicopter medical va staționa în zona șes Mănăstire.

Urmăriți pagina de Facebook a competiției.

Comentarii